Lupta credinței

Discuții generale legate de trăirea creștină și creșterea spirituală
Avatar utilizator
catalin
Admin eLogos
Admin eLogos
Mesaje: 10
Membru din: Vin Aug 31, 2018 9:06 am

Lupta credinței

Mesaj de catalin » Joi Iun 20, 2019 9:57 am

„Și, din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mai mulţi se va răci.“ Matei 24:12

Nu știu dacă și voi vă confruntați cu un astfel de fenomen. Ai fost născut din nou, ai fost botezat, ai avut un moment în care ardeai de pasiune pentru Dumnezeu, însă cu trecerea anilor pasiunea ta pentru Hristos s-a tocit și te gândești cu noastalgie la începuturile tale pe calea lui Hristos.

Astăzi parcă nu mai ești plin de determinare, prietenii tăi creștini nu mai sunt așa de interesați de Dumnezeu ci mai degrabă sunt ocupați cu vânătoarea oportunităților materialiste care sunt la îndemână în această lume iar mersul la biserică a devenit doar o formă de evlavie.

Cu alte cuvinte, dragostea celor mai mulți dintre noi s-a răcit. Nu mai este manifestată între noi iar relația noastră cu Dumnezeu este tot mai superficială.

Ce este de făcut?

Ei bine cu toții știm teoria, știm ce este de făcut, însă aș dori să împărtășiți propriile voastre experiențe despre cum luptați LUPTA CREDINȚEI, ce arme folosiți, ce sfaturi practice puteți să oferiți?

Fiți binecuvântați! ;) :?:

Avatar utilizator
Florin Gabor
Membru Senior
Membru Senior
Mesaje: 45
Membru din: Mie Feb 21, 2018 5:18 pm

Re: Lupta credinței

Mesaj de Florin Gabor » Sâm Iun 22, 2019 7:50 pm

Cea mai buna arma este rugaciunea

Avatar utilizator
NELU
Membru nou
Membru nou
Mesaje: 5
Membru din: Mie Oct 31, 2018 5:13 pm

Re: Lupta credinței

Mesaj de NELU » Mar Iun 25, 2019 6:24 pm

Exact,rugaciune,dar si o apropiere de Domnul.Nevoiti-va sa intrati pe usa cea stramta.Dumnezeu nu ne obliga,El vrea sa traim pentru El si sa Il slujim din dragoste,trebuie sa ne luptam cu *armele luminiii,intarite de Dumnezeu ca sa surpe ziduri*.Armele sunt armele Duhului,sabia Duhului,Cuvantul lui Dumnezeu. Efeseni 6:13-17

Scrie răspuns