un mesaj pentru oameni care cauta cu adevarat Adevarul

Misiune creștină (în special cu tinerii și copiii)
Avatar utilizator
dragosgv
Membru Junior
Membru Junior
Mesaje: 22
Membru din: Mar Iul 02, 2019 11:53 am

un mesaj pentru oameni care cauta cu adevarat Adevarul

Mesaj de dragosgv »

Catre oamenii care inteleg ce spun aici

Te-ai intrebat vreodata de ce traiesti? Care e scopul vietii, ce se intampla in lumea asta? De ce e greu? De ce razi? De ce plangi? De ce doare lumea asta? De ce pentru unii e usoara de ce pentru unii e grea? Exista Dumnezeu?

Stiti povestea din biblie ca UNUL este Adevarul? Asa e ... daca il cauti si vrei sa-l intelegi. Vreau sa crezi ca poti sa traiesti intr-o lume mai buna, aici pe pamant.

Crezi ca se poate? Eu cred.

Cred in oameni in primul rand si in spiritul lor.

As vrea sa incep cu inceputul... stiti vorba aia la inceput a fost intunericul si pe urma a venit Lumina! Traim intr-o lume pe care noi o creem cu vointa si sufletul nostru. Mesajul este pentru cei care pricep ca ei au puterea. Nu exista alta forta decat ei ca sa schimbe destinul lor si al altora. Soarta e in mana noastra... pe scurt.

Oamenii s-au batut pe religii si gandire din cele mai vechi timpuri. De fapt asta era calea spre o lume mai buna. Era forma de educatie. Partea proastra ca oamenii au inceput sa abuzeze de ea spre a crea control. S-au dat razboaie sangeroase din cauza la religii. Daca cititi biblia cu atentie veti observa ca zeu nu exista, dar exista fiinte din alta lume. Din alta lume inseamna din alta galaxie. Cel care era cu Isus ... era un extraterestru. Prin Isus a incercat sa comunice cu noi sa ne arate un mod de a ajunge sa traim in paradis in lumea noastra. A incercat sa ne dea un exemplu de om, cu caracter, suflet, abilitati, intelepciune, compasiune si dragoste. Amuzant si ironic, mai multa dragoste are un "strain" un extraterestru de oameni, decat noi intre noi.

Asta e Adevarul. O parte... despre religie. Suntem primitivi, avem telefoane, dar mintea tot de copil. Deci nici o forma de religie nu este buna, e boala mintala. Dai cu tamaie si nu face nimic. Intelegeti?

Mai rau de calugarii aia care toata viata au stat in genunchi. Ei au ales, dar au fost si prost informati. N-au inteles nimic din "Mesaj". Mesajul de la "Tatal" era urmatorul: sa ne iubim, si sa tinem post.

Post inseamna sa ai o balanta in ce faci, sa ai niste "margini" cu ce faci si cu ce si cum te "hranesti". Sa nu faci abuzuri, pentru ca si ceilalti invata sa abuzeze. Traim intr-o lume de abuzuri pentru ca le acceptam. Traim nepasatori.

Un om nou e ca un copac, o floare. Stiti cum e un om cu suflet de aur? Un spiritul minunat cu care e fericire sa traiesti? Un copac al Vietii! Uitati:
-ramura sinelui (dezvoltare personala, demnitatea de om)
-ramura familie si prieteni (sa ai grija de cei de langa tine, ii respecti etc. )
-ramura comunitate (sa ai grija de umanitate si sa lucrezi pentru binele ei)
-ramura natura (sa fii un om care are grija de viata, un "gradinar" care se ingrijeste cu suflet de planeta)
-ramura "alte fiinte" - relatia cu alte fiinte din Univers.. asta o faceam noi oamenii cand mergeam la biserica, cand ne rugam la Doamne.

Daca tii cont de asta nu ai "pacate", iar lumea ta este Rai. Si e un alt mod in care poti sa gresesti. Se numeste raportarea la drog. Creierul uman merge pe niste droguri care ne fac sa ne simtim fericiti. Prin repetitie si incurajare a unor comportamente ne simtim bine. Unul se simte bine cand are 10 masini, cu toate ca n-ar avea nevoie de ele. Alt aspect este sexul. Endorfinele sunt cauza pentru care cautam sex si "adoram" asta. Dar multi nu reusesc sa faca fata, si .. ajung ori pedofili, ori mai rau. Sau fac adulter, incest. Asta din cauza la drog si din lipsa de educatie. Oamenii sunt formati intr-un mediu. Ori civilizat ori barbar.. aproape animalic. Astea o sa le povestesc pe parcurs, daca e sa colaboram. Dvs aveti ca orice fiinta slabiciuni si vulnerabilitati. E bine sa le stim ca sa devenim mai puternici. Asta face un om, omul ajuta un om. Daca ati observat dvs traiti om printre "oameni".

Alta parte din Adevar. Ca sa reusim in Univers trebuie sa ne schimbam mentalitatea si spiritul. Nu se poate altfel. Asta ne-a aratat cineva dintr-o civilizatie mult mai veche si mai avansata decat noi. D-asta am scris mesajul pentru oameni care nu au "lanturi" mintale, nu sunt idoctrinati si nu sunt spalati pe creier. Inteleg ce e bine si ce e rau din religie, si se folosesc de invatatura spre binele lor si a celor din jurul lor.

Scriu asta pentru oameni care vor sa traiasca vesnic in Univers!

Alta parte din Adevar. Caut aliati, oameni cu care sa creez o comunitate pe pamant care sa fie Rai. Efectiv.

Eu nu fac razboi cu oamenii. Dar creez o lume noua. Cine vrea si e satul de ce se intampla in jurul nostru, hai sa schimbam ceva.

Alta parte din Adevar este ca oamenii s-au imbolnavit. Lipsa de initiativa si de credinta e degenerare. Lipsa de curaj. Lipsa de incredere, lipsa de unitate. Lumea in deriva si in haos. E timpul sa luptati pentru viitor. Nu luptati urmasii vostri va vor blestema!

Ce scriu este pentru oameni cu inteligenta necesara sa inteleaga viitorul. Eu vreau sa investesc in centre medicale care sa vindece orice boala, inclusiv sa regenereze corpul uman. Asta inseamna miliarde de oameni pe planeta, fara boli dar multi oameni care vor trai. Inseamna probleme de locuinte si mancare.

Oameni resposabili isi construiesc un viitor stiind ca va fi greu. Chiar si fara tehnologie de viata eterna, vor sti ca va fi planeta plina ochi. Va fi greu. Eu vreau sa fac un sat, care sa aiba sanatate mintala pentru copii sai si sa-i pregateasca pentru Univers. Pentru Cer.

D-aia vorbesc cu oameni care inteleg ce scriu. Viitorul e al celor care pot sa supravietuiasca. Care pot sa mearga in spatiu, care pot sa investeasca in tehnologie stiind ca e sansa lor si a urmasilor lor la viata. Planeta fara posibilitate de extindere moare in foame. Dvs nu munciti sa le lasati casa la copii, ci sa aiba un viitor in Univers.

Vreau sa discut mai multe cu dvs despre sat, despre cum va fi organizarea si alte lucruri. De ex: in societatea asta oamenii nu traiesc in parteneriate si asociatii. In momentul cand mergi la patron, tu ai acceptat un abuz.

Satul asta vreau sa-l fac ca oamenii sa aiba alt sistem si de scoala, si medical si economic. Scoala sa formeze copii competenti care pot sa dezvolte ei proiecte. La noi scoala formeaza copii care sa slujeasca. Nu sa dezvolte. Cu psihologi si mentori pentru dezvoltare mintala si personala. Orele impartite pe cluburi unde copii sa prinda drag sa faca lucruri si sa invete diferite materii de studiu, "plimbati" in sat pe la diferitele proiecte de existenta (de ex o fabrica sau un spital), ca sa stie practic cum e sa lucrezi acolo si ce inseamna meseria. Pregatirea de mic, pentru o cariera, care speranta mea e sa fie hobby nu un job.

Alt Adevar. Dvs stiti in sinea dvs Adevarul, numai ca trebuie sa-l recunoasteti. Doar asa va treziti. Ati stat prea mult timp in genunchi. Cand stai prea mult in intuneric ajungi sa crezi ca doar el exista. Nu e adevarat. Hai sa facem ceva intr-un loc din lumea asta. Spirit de intreprinzator! Am creat un grup pe facebook, Suflet pentru Romania. Vreau sa construiesc o liga cu care sa incerc sa schimb ceva in lumea asta. Vreau ca o parte din oameni sa "scape" de aici si sa traiasca vesnic in Rai.

Scrie răspuns