Timp citire: 1 minut (292 cuvinte)

Saga sufletului

Fiecare plimbare printre oameni este o saga a sufletului. E o aventura magica, o "calatorie" ce nu lasa niciodata inima la fel.

Orice om e purtatorul unui destin, a unei povesti aparte, misterioase si unice asupra careia doar el singur are,exhaustiv, dreptul si posibilitatea de a o interpreta si intelege.

Te uiti in ochii lui incercand sa furi ceva din aceasta poveste. Ceea ce omul lasa sa transpara, ganduri si franturi de sentimente ce i se scurg printre degetele auto-controlului sau lipsa lui. Vrei, nu vrei o parte din cine esti si ce porti cu tine se pierde in orice privire schimbata intre tine si strainul ce trece in directia opusa pe acelasi trotuar.

Identitatea ta e ca un morman de nisip uscat pe care incerci sa il strangi fir cu fir langa tine; mereu se va scurge o parte din el.

Ne tradam in fiecare miscare pe care o facem, in fiecare gest pe care il afisam voluntar sau involuntar, in fiecare cuvant ce il rostim. In fiecare atingere. Precum nisipul, vom lasa intotdeauna "fire" in urma, indiferent cat de mult am incerca sa pastram totul doar pentru noi. Cineva, undeva, candva va duce cu el, cu ea mai departe o frantura din poveste, si va incerca sa ii dea un sens.

Nu va reusi, pentru ca nisipul scurs din povestea vietii tale nu poate fi interpretat fara tine.

Sunt clipe in care franturile furate din identitatea cuiva starnesc in noi adevarate furtuni…Furtuni ce nu se potolesc niciodata sau doar atunci cand avem posibilitatea, privilegiul si dreptul de a intelege mai mult din cel care le-a declansat. Cand palmele se vor deschide voit sa te imbogateasca cu o noua poveste.

Momentul poarta in el tragicul unei transformari invariabile. Nu vei mai putea niciodata sa fii cine ai fost.

Culesul porumbului...

Intrări asemănătoare

 

Comentarii

Fără comentarii deocamdată. Fii primul care adaugă un comentariu
Deja înregistrat? Loghează-te aici
Guest
Miercuri, 19 Iunie 2019
Dacă dorești să te înregistrezi, completează formularul și câmpurile referitoare la numele de utilizator, parolă sau nume întreg.

Imagine Captcha