Timp citire: 3 minute (512 cuvinte)
Recomandat 

Paradoxul iubirii neconditionate.

„Domnul mi Se arată de departe: Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi păstrez bunătatea Mea
Ieremia 31:3


Oare încă sunt iubit? Oare încă mai este speranţă pentru mine? – Ești surprins să auzi asta? Nu cred – pentru că în noi, fiecare simţim că mai există o speranţă, că lumea nu se sfârşeşte cu o furtună sau cu zecile de valuri care ne spulberă fără milă.

Uneori simţi că vrei să laşi garda jos, să te pui la perete și să zici: „Eu cedez, nu mai am putere să mă împotrivesc loviturilor primite”. Parcă nimic nu e bine, nimic nu faci bine, nimic nu merge cum ar trebui și viața ta nu arată deloc așa cum ai crezut tu că o să arate. Toate visurile ți s-au spulberat. Toate fricile te-au împresurat și toate temerile ți s-au adeverit… Când ai crezut că apele s-au mai liniştit și ai avut răgaz de câteva clipe să respiri uşurat – poc! din nou – încă un val care te-a aruncat în dureri și mai mari.

Ascultă-mă! Nu există moment în viața ta în care Tatălui tău să nu-i pese de tine. El te iubeşte indiferent de alegerile tale greşite, indiferent de poverile pe care le porți în spate. Nu ești niciodată prea murdar pentru a fi spălat și nu ești niciodată prea slab pentru a putea fi întărit. Nu există niciun aspect pe care Dumnezeu să nu-l poată rezolva și crede – Dumnezeu Îşi arată puterea și slava transformând cele mai nenorocite alegeri în nişte binecuvântări glorioase. Dragostea lui Dumnezeu pentru tine nu ține de ce ești sau de ceea ce faci. El te iubește pentru că El însuși este iubire!

Iubirea Lui nu scade atunci când puterea ta scade. Iubirea Lui nu scade când tu cazi – nu! El este credincios și așteaptă ca indiferent de neputința ta omenească să vii, din nou și din nou să Îl cauți și să Îl lași să lucreze în tine! Chiar dacă acum îți este greu și spui că nu mai poţi, o, dragul meu, tu nici nu ştii ce mult poţi să duci! Poate privești cu jind la cei din jurul tău care par că niciodată nu au avut greutăţi precum ale tale. Parcă nici măcar nu L-au căutat vreodată pe Dumnezeu, așa cum tu consideri că L-ai căutat – îi vezi fericiţi și fără griji, iar tu te afli în lupte și în furtuni.

Dragul meu, Dumnezeu îți dă tot ce porți, pentru că poţi purta! Nu îți mai cântări viața pentru cele mai nefericite momente din ea. Sunt perioade, nu toată viața. Tu nu știi ce te așteaptă după colț, însă Dumnezeu știe. Cu siguranţă Dumnezeu se foloseşte de toate împrejurările tale pentru a te duce undeva, undeva mai sus decât ai crezut tu vreodată că vei putea ajunge. Nu uita că Dumnezeu vede tot ansamblul, în timp ce tu vezi doar prezentul!

Așadar, îmbărbătează-te! Crede și continuă să lupţi, aşteptând ca Însuşi Dumnezeu cu mâna Lui de Suveran să lucreze în fiecare aspect al vieţii tale!

Evelina Olaru

„CE FACI CU CEEA CE AI PRIMIT?”
Rugăciunea – Comunicare cu Dumnezeu
 

Comentarii 2

catalin pe Marți, 15 Ianuarie 2019 08:22

Cu siguranță un articol încurajator. Mulțumim pentru postare Ella și Dumnezeu să te binecuvinteze pentru slujirea ta!

Cu siguranță un articol încurajator. Mulțumim pentru postare Ella și Dumnezeu să te binecuvinteze pentru slujirea ta!
Raluca23 pe Marți, 15 Ianuarie 2019 21:09

Fi binecuvântată!

Fi binecuvântată!
Deja înregistrat? Loghează-te aici
Guest
Joi, 19 Septembrie 2019
Dacă dorești să te înregistrezi, completează formularul și câmpurile referitoare la numele de utilizator, parolă sau nume întreg.

Imagine Captcha