Timp citire: 3 minute (543 cuvinte)

De ce?

De ce sa spun ca nu pot, cand Biblia imi spune ca pot totul in Hristos, care ma intareste (Filipeni 4:13)?
2. De ce sa imi fac griji pentru nevoile mele, cand stiu ca Dumnezeu imi implineste toate nevoile prin bogatia si gloria in Isus Hristos (Filipeni 4:19)
3. De ce sa ma tem, cand Biblia imi spune ca Dumnezeu nu m-a inzestrat cu un duh de frica, ci unul de putere, de dragoste si de chibzuinta (2Timotei 1:7)?
4. De ce sa fiu lipsit de credinta de a trai pentru Hristos, cand Dumnezeu mi-a impartit o masura de credinta (Romani 12:3)?
5. De ce sa fiu slab cand Biblia spune ca Domnul este taria vietii mele si ca voi ramane tare si voi face mari ispravi fiindca il cunosc pe Dumnezeu (Ps.27:1, Dan.11:32)?
 
6. De ce sa il las pe Satana sa guverneze asupra vietii mele, cand Domnul, care este in mine, este mai mare decat cel ce este in lume (1 Ioan 4:4)?
7. De ce sa accept infrangerea cand Biblia spune ca Dumnezeu ma poarta intotdeauna in carul Sau de biruinta (2 Cor 2:14)?
8. De ce sa fiu lipsit de intelepciune, cand Hristos a fost facut intelepciune pentru mine si Dumnezeu mi-o da cu mana larga cand i-o cer (1Cor. 1:30, Iac.1:5)?
9. De ce sa fiu mahnit cand pot sa gandesc in inima mea la bunatatile si indurarile lui Dumnezeu (Plangeri 3:21-23)?
10. De ce sa imi fac griji si sa ma framant cand pot arunca asupra Lui toate ingrijorarile mele (Pet. 5:7)?
 
11. De ce sa ma plec sub jugul robiei, cand stiu ca libertatea este acolo unde este Duhul Domnului (Galateni.5:1)?
12. De ce sa ma simt condamnat, cand Biblia imi spune ca nu este nicio osandire pentru cei ce sunt in Hristos (Romani 8:1)?
13. De ce sa ma simt singur, cand Isus mi-a spus ca El va fi mereu cu mine, ca nu ma va lasa si cu niciun chip nu ma va parasi (Matei 28:20, Evrei 13:5)?
14. De ce sa ma simt blestemat sau victima a ghinionului, cand Biblia imi spune ca Hristos m-a rascumparat din blestemul Legii pentru a putea primi Duhul fagaduit (Galateni 3:13,14)?
15. De ce sa fiu nefericit, cand pot, asemeni lui Pavel, sa fiu multumit cu starea in care ma gasesc (Filipeni 4:11)?
 
16. De ce sa ma simt fara valoare, cand Hristos a fost facut pacat pentru mine ca eu sa fiu neprihanirea lui Dumnezeu in El (2Cor.5:21)?
17. De ce sa ma simt lipsit de aparare, cand stiu ca nimeni nu poate fi impotriva mea daca Dumnezeu este pentru mine (Romani 8:31)?
18. De ce sa ma simt derutat, cand Dumnezeu este un Dumnezeu al pacii si Unul care ne ingaduie sa cunoastem lucrurile prin Duhul Sau (1 Cor.14:33, 2:12)?
19. De ce sa ma simt un infrant, cand sunt mai mult decat biruitor prin Hristos (Rom.8:37)?
20. De ce sa las sa ma apese tulburarile vietii, cand pot avea curaj, stiind ca Isus a biruit lumea, cu necazurile ei (Ioan 16:33)?
 
Dumnezeul nădejdii să vă umple de toată bucuria şi pacea pe care o dă credinţa, pentru ca, prin puterea Duhului Sfânt, să fiţi tari în nădejde! – Romani 15:13
Urmăreşte creşterea spirituală
Continuă să priveşti
 

Comentarii

Fără comentarii deocamdată. Fii primul care adaugă un comentariu
Deja înregistrat? Loghează-te aici
Guest
Miercuri, 19 Iunie 2019
Dacă dorești să te înregistrezi, completează formularul și câmpurile referitoare la numele de utilizator, parolă sau nume întreg.

Imagine Captcha